Coses (sobretot) de dones

Una de les coses que m’han regalat pel meu aniversari, ha estat una màquina depiladora Braun Silk-epil X’elle, feia temps que la volia perquè jo sempre he tingut molts problemes per la depilació. Tinc la pell molt sensible, i la cera i les meves cames són incompatibles (però del tot), i les màquines de depilar que havia pogut provar també em feien molt mal.
Un dia, mirant una revista, vaig veure un anunci d’aquesta depiladora, i assegurava que feia menys mal que d’altres, a més, l’anunci deia que la podia provar durant un temps i si no m’agradava la podia tornar sense compromisos. Doncs digueu-me influenciable, però em va convèncer i des de aquell dia que la volia.
Així que finalment la tinc, i perquè enganyar-nos, vaig provar-la una miqueta a la cama i fa mal*, però és que depilar-se fa mal i això no ens ho treu ningú.
Quan trauran sistemes de depilació des de l’arrel indolors a preus raonables?

* Tot i així encara no l’he fet servir massa com per jutjar el mal que fa, però jo confio en que diuen la veritat, i que fa menys mal que les altres depiladores.

8 Responses to “Coses (sobretot) de dones”

 1. aroa says:

  Saps que, la meva parella i jo hem acabat arribat a la conclusió de que, com la cera em mata, depilar-se amb “cuchilla” no està tan malament. I fins i tot m’ajuda.

  De totes maneres, a hores intempestives vaig veure a la TV un sistema de depilació que deien que ni mal, ni temps. Es una especie de maquineta que deu cremar el pèl, i ni fa mal ni estira ni res. Però ves tu a saber…

  Ja ens diràs com funciona la màquina aquesta, dncs.

  Petons,
  Aroa

  PS: Sé que feia temps que no passava per aquí, però ja ho canviaré, ja… Sorry.

 2. yaki says:

  … jo admiro a les franceses perquè elles per aquestes coses no pateixen… xDDD

 3. efe says:

  A veure quan les dones feu una revolució contra eixes coses!!!
  besets

 4. Aliiasa says:

  aroa:
  Jo a vegades també faig servir la “cuchilla”, però és que en un parell de dies hi he de tornar… I no és gens còmode haver-se de depilar dia sí dia no. També he fet servir cremes, però és super brut, lent, i tampoc no dura gaire.

  Això que dius que vas veure per la tele és una màquina que es diu Nono i vaig llegir per internet que és una timada… Així que quina ràbia!

  La meva màquina ja l’he provada, i sincerament, es nota la diferència. Fa mal, evidentment, però menys que les altres que havia provat. Tot i que només he fet dels genolls als turmells, les cuixes feien bastant mal 🙁

  Feia temps que no et veia per aquí, m’ha fet molta ilusió, un petonet!

 5. Aliiasa says:

  yaki:
  Això diuen, jeje. A mi sempre m’ha semblat que no està malament del tot, si els homes poden escullir si depilar-se o no, per què les dones ens veiem (gairabé) obligades a fer-ho per no estar mal vistes a la societat?

 6. Aliiasa says:

  efe:
  Ho he pensat més d’un cop, però si un dia apareixes a la platja sense depilar, penso que la gent no em miraria com una revolucionaria sinó més aviat com una porca… A més cada cop és més díficil, perquè ara amb el rotllo aquest dels homes metro-sexuals que també es depilen… Aish!

  Abraçades!

 7. yaki says:

  Ok, a partir d’ara res de depilar-se! xD

 8. Aliiasa says:

  yaki:
  Algú més s’hauria d’apuntar a la revolució, no? xD

  Petons!

Leave a Reply