Aniversari 2006

Avió Tibidabo

Fins l’últim moment no sabia on celebraria el meu aniversari, però finalment, vam decidir passar el dia al Tibidabo. Només hi havia anat un parell de cops, un quan era ben petita i l’altre feia uns set anys, així que gairabé tot em venia de nou.

M’ho vaig passar molt bé, estàvem ell i jo com dos crios, fent cua per pujar a tot tipus d’atraccions, des del nou Pèndol fins al típic Carrussel o la Nòria. Al final va ser un dia bastant especial.
També vam entrar al Krügger Hotel, i ens vam trobar amb una amiga treballant d’actriu dins d’aquest (quina gràcia em va fer). I també vam anar al Castell Misteriós, tot i que va ser una mica aburrit perquè moltes parts estaven apagades. Indubtablement vam passar pels Miralls Màgics, i ens vam fer un munt de fotos amb els peus grans, les cames curtes i el cap estirat. També a l’Imaginarium (quina por vaig passar!), al tren Mina d’Or i als Tronquitos.
Ens vam pujar tres cops a l’Huracan, l’atracció estrella l’últim cop que hi vaig anar i a la Muntanya Russa, i dos a l’Aladdino, als Seients Voladors i al Vaixell Piratta, tot i que a això últim ell només un cop.
Per acabar us diré que vaig enyorar bufar les espelmes, però tot i així m’ho vaig passar de conya, no com en un principi pensava que seria el meu aniversari crític.

11 Responses to “Aniversari 2006”

 1. aina says:

  eis!
  doncs FELICITATS!!
  un lloc ben especial per passar l’aniversari,
  jo també fa anys que no hi vaig,
  però el desembre no deu ser bona època, oi?
  🙂

 2. iruNa says:

  Arribo a temps!!!! encara sóm 25 no? doncs:
  MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!
  m’alegro que ho hagis passat bé, ja t’ho deia jo… jeje 😉

 3. efe says:

  Ei que m’alegre molt que t’ho hages passat de conya!!!! No esperava menys de tu!!! Ja t’ho vaig dir.
  Moltes felicitats una altra vegada

 4. Aliiasa says:

  aina:
  Doncs no massa, perquè jo a la tarda i a la nit vaig passar una mica de fred, i això que és agost… Però també pots anar un altre dia, encara que no sigui el teu aniversari 😉

 5. Aliiasa says:

  iruNa:
  Moltes gràcies, tot i que el meu aniversari va ser el 24 i no pas el 25, però s’agraeix de totes formes!
  Moltes abraçades!

 6. Aliiasa says:

  efe:
  Sí que m’ho vas dir, sí! 😉
  Moltes gràcies!

 7. words says:

  Ei arribo tard per felicitar!!? Felictats!!!! xD he estat ausent pero he tornat 🙂
  MUa!

 8. mar says:

  eiiiii… ja veig que aquí també arribo tard

  feliç aniversari!!!

  i un petó ben gran

 9. Aliiasa says:

  words:
  Mai és tard… Així que moltes gràcies!
  M’en alegro que hagis tornat 😉
  Petons!

 10. Aliiasa says:

  mar:
  No arribes tard! Jo t’agraeixo igual les felicitacions, una abraçada ben forta!

 11. iruNa says:

  Ostres… em sap greu el lapsus, no se pq se m’havia quedat que era el 25. Perdona!!

Leave a Reply