Aniversari(s)

Demà és l’aniversari de la meva mare (li he comprat un collaret de plata amb una bruixa penjant, que a ella li agraden molt), i el dia 24 el meu.

Encara no he pensat que faré, i em fa cosa avorrir-me. Sempre he tingut aquesta mania, el dia del meu aniversari és un dia especial per a mi, i no suporto estar-me sense fer res, necessito riure, passar-m’ho bé.
I encara hi ha més, aquest aniversari és un d’aquests crítics, i quan dic crítics em refereixo a aquests anys que sempre recordes: els 16, 18, 20, 25, 50, 75, 100 (evidentment no faré 100, però m’agradaria tant arribar…). Suposo que sabeu a que em refereixo, no?

Espero que al final sigui un gran dia, d’aquests aniversaris que recordes. Espero…

9 Responses to “Aniversari(s)”

 1. iruNa says:

  Segur que serà un dia inoblidable si tu vols que ho sigui, jo crec que la vida ens la fem tal i com volem (o podem) però que moltes vegades tenim a les nostres mans el poder de fer que les coses vagin tal com volem. i en el dia de l’aniversari hi ha una màgia que fa que aquest poder sigui més gran!
  espero enrecordar-me del teu aniversari i felicitar-te com tu ho has fet avui amb mi!!

 2. Nimue says:

  uiuii…. això dels aniversaris crítics fa por. A mi em va tocar l’any passat…
  Planifica alguna cosa especial per aquell dia, potser. Alguna cosa asequible i que no hages fet mai per a poder-ho recordar com a especial.

 3. efe says:

  És clar que t’ho passaràs bé. Té raó IRUNA en el que diu… Depén de tu. O siga que t’eixirà tot d’allò més bé.

 4. Aliiasa says:

  iruNa:
  A veure si és veritat i es converteix en un dia inoblidable, opino com tu en això de que en moltes coses tenim el poder de fer que les coses vagin com volem…

 5. Aliiasa says:

  Nimue:
  Això intentaré, fer alguna cosa especial… però de moment… no tinc idees!!

 6. Aliiasa says:

  efe:
  Gràcies, jo de moment m’estic “estrujant el cervell”, a veure que surt finalment…

 7. yaki says:

  Ieee, arribo i m’escapo a l’ordinador i veig que demà (avui) és el teu aniversari! ^^

  FELICITATS!!!!!!!!!!! i per molts anys crítics més!

  (Un consell destrossat el fetge pel teu aniversari… Jo encara el tinc sa, no m’estic passant, em reservo pel dilluns que és una nit sense fi ^^)

 8. Nimue says:

  moltes felicitats! espere que tingues un dia d’aquells ben especial! 🙂

 9. efe says:

  Ei! Com ha anat el teu? felicitats!

Leave a Reply