Festa d’aniversari

Sopar Festa Xorx

El passat dia 10, vam fer una festa d’aniversari sorpresa a un amic. La vam fer a casa de l’avi de la seva novia, que és una casa de tres pisos (enorme), amb piscina i jardí. La festa va anar genial, la vam fer de nit i érem 13 (a la taula falten dos plats). Em va recordar una mica a les típiques festes americanes, on tothom s’està banyant a la piscina per la nit, al balcó surt algú dient tonteries, al sofà hi ha una parella morrejant-se… M’enteneu? Doncs la casa era així, i la festa podria haver estat d’aquest tipus encara que només ens vam banyar a la piscina (i ja en vam tenir prou), després vam jugar a jocs de taula tota la nit.

Fer sopar per 13 persones no va ser una tasca fàcil, per això hi ha aquesta varietat de pastes. I lo de la cervesa… Bueno, hi ha a qui li agrada, i algú la va col·locar allà al mig per què el centre de la taula no es veies tan buit.

6 Responses to “Festa d’aniversari”

 1. yaki says:

  hustia!!! Amb la fam que tinc ara mateix!!!

  La birra està molt sola eh, quina llàstima amb lo bona bebedora que sóc jo xD.

  M’ha molat això de “típiques festes americanes!” xD jajajajaja que bo

  Eh! Ben content que deuria estar el teu amic! Oi sí!

 2. Nimue says:

  nosaltres farem una cosa semblant aquest cap de setmana que fa anys un amic. A veure com acabem! 🙂

 3. efe says:

  Um, doncs té molt bona pinta. Segur que ho vau passar d’allò més bé. I pel que fa a la cervesa, sí que li dóna un toc més simètric a la taula.
  😉

 4. Aliiasa says:

  yaki:
  Doncs sí, va acabar super emocionat jeje. És que li vem preparar una de bona… La cervesa en aquell moment estava sola, però després… imagina’t.
  Petons!

 5. Aliiasa says:

  Nimue:
  Espero que hagi anat molt bé, ja explicaràs que tal :P.
  Petonets!

 6. Aliiasa says:

  efe:
  Doncs sí, ens ho vem passar teta, imagina-t’ho per un moment… Lo de la cervesa no va ser idea meva, però sí que és veritat que queda millor allà al mig de la taula 🙂
  Petons 😉

Leave a Reply