Mala sort?

Sembla que aquests dies algú m’estigui fent un “mal de ojo” per què m’estic fent ferides cada dos per tres…

Per començar, em vaig haver de comprar unes sabatilles per anar a la platja, perquè les xancles que tenia (aquestes típiques que has de posar-te entre mig del dit gros i índex del peu) em feien mal. Les noves sabatilles eren les típiques de piscina, amb una tira gruixuda que et cobreix mig peu. Doncs bé, va ser sortir al carrer amb les sabatilles posades i notar que em rascaven els dos peus. Total que em van sortir dues llagues enormes i a l’aigua del mar em picaven moltíssim.

Abans d’ahir, feia molt mala mar, i estava tota remoguda i plena d’algues, i en una capbussada vaig notar que alguna cosa em tocava el coll i la vaig apartar amb el braç esquerre, per què pensava que seria una alga. Doncs després a casa, vaig veure que tenia tota aquella part del coll vermella i el braç també, a més em picava molt. Aquell mateix dia va sortir per les notícies que el mar Mediterrani està plagat de meduses per què l’aigua està molt calenta.

Abans d’ahir, també, vaig baixar la brossa, i com que pesava molt poc, seguia els moviments del meu braç quan caminava, doncs resulta que em vaig tocar la cama, amb tanta mala sort que hi havia una llauna al fons de la bossa i em vaig fer un tall bastant profund (a més a casa no hi havia ni aigua oxigenada ni tirites).

Ahir, a la platja amb els amics, una amiga sense voler, em va donar un cop de colze a l’ull i avui encara me’n resenteixo.

I també ahir, baixant la nansa d’una maleta, em vaig pessigar un dit d’una manera molt bèstia. D’aquests pessics que veus les estrelles… Avui encara tinc la marca.

A veure si serà veritat que algú m’està maleint!

8 Responses to “Mala sort?”

 1. yaki says:

  Home jo no hi crec però… Cullons s’ha de tenir molta mala llet, eh.

  Si vols un consell… Quedat al llit un parell de dies xDD

  (per cert havia oblidat la teva direcció i no sabia com trobar-te… que trist, que trist… xD)

 2. Aliiasa says:

  yaki:
  Doncs hauré de fer això de quedar-me al llit… com a mínim avui no m’he fet mal (per sort), suposo que ja m’estic recuperant… A veure com va demà.
  Un petó!

  PS. Quina gràcia això de l’adreça! 😉

 3. Nimue says:

  no, dona, no! maleir-te seguríssim que no! a més, les malediccions només resulten si te les creus així que ja veus que fàcil 😉
  només és una mica de mala pota passatjera…

 4. words says:

  Ostres! deus anar plena de senyals! jo ahir em vaig fotre un cop al cap amb la punta d’un moble!! ara tinc menys neurones 😛

 5. Aliiasa says:

  Nimue:
  Jo no hi crec massa, però és que és molta mala sort!
  Petonets!

 6. Aliiasa says:

  words:
  Doncs sí que vaig plena de senyals, sí… Espero que lo del teu cap amb el moble no sigui res!
  Petons!

 7. efe says:

  A mi em va passar tot un estiu:

  Em vaig intoxicar amb un entrepà

  Em van eixir uns fongs a l’esquena

  Em vaig fer una ferida al peu

  I em va eixir una taca a la cara que encara conserve (la taca, la cara és clar que la conserve)

  La conclusió positiva a què vaig arribar és que havia concentrat totes les dissorts en un estiu i que ra en tenia uns quants d evacances.

  (M’he equivocat. Esborra el missatge anterior) 🙁

 8. Aliiasa says:

  efe:
  Uff, doncs quina mala sort que vas tenir tu també! Doncs a veure si és veritat i ara m’estic un temps sense fer-me res, jeje.
  Abraçades!

Leave a Reply