4t dia a Bilbao

Una mica tard, perquè ja s’ha acabat el dia, però us explicaré com m’ha anat.
Al final, avui hem anat de compres pel centre de Bilbao. Vaja, com a mínim hem anat amb les intencions de comprar roba, però al final hem tornat amb un simple sostenidor (que ni hem feia falta). Després hem dinat a un xino, diguens poc originals, però és que ens hem gastat molts diners aquests dies i el xino és molt barat.
A part d’això doncs no hi ha massa cosa per destacar, només que ens hem fet una pila de fotos, anàvem per Bilbao amb la càmera penjada com els típics guiris de Plaça Catalunya i fèiem fotos a tot el que veiem, ja penjaré alguna foto.

“Només queda aquesta nit, demà ja no dormiré abraçada a ell, però penso aprofitar la última nit i qui sap potser ell també la vol aprofitar… Demà marxem, que ràpid passa el temps, sembla que encara no hem arribat que ja hem de fer les maletes per tornar…”

6 Responses to “4t dia a Bilbao”

 1. Nimue says:

  es nota que t’ho estàs passant molt bé 🙂
  aprofita i continua fent fotos, que després quan les mires serà com tornar a ser-hi…

 2. efe says:

  Si quan tornes trobes a faltar Euskadi, en lloc de benvinguda, et direm Ongi Etorri.

 3. Aliiasa says:

  Nimue:
  Sí, ara que ja he tornat penso que no vem fer tantes fotos com semblava! Però amb tots els viatges que fem i tal sempre em pasa això que dius, quan ja fa temps d’aquells dies, miro les fotos i recordo coses que si no fos aixi no recordaria…
  Petons i abraçades!

 4. Aliiasa says:

  efe:
  Doncs potser que de moment em quedo amb Ongi Etorri :P, no és que trobi a faltar especialment Euskadi, però han estat uns bons dies i (com tothom) preferiria no haver tornat de vacances ;).
  Un petó!

 5. aina says:

  uns bons dies…
  me n’alegro (que t’ho mereixes)
  🙂

  què tal la tornada?
  espero que bé, còmode, plaent…

  abraçades

 6. Aliiasa says:

  aina:
  Gràcies maca!
  La tornada (suposo que et refereixes al viatge) va anar bé, en cotxe són unes set hores (fent parades i tal…). L’any passat vem anar amb tren i va ser més estona i va sortir més car, aquest any hem fet la prova d’anar amb cotxe i sembla que ha estat millor ;).
  Un petonet!

Leave a Reply