3r dia a Bilbao

Efectivament avui hem fet turisme, hem anat a veure el Guggenheim, hem dinat per allà aprop i ens hem perdut per Bilbao (expressament), sort que hi ha metro i que de tant en tant ens anàvem trobant alguna boca i sabíem que si entràvem estàvem salvats.
Al final no hem anat a botigues perquè no havíem pensat que avui era diumenge i que tot estava tancat (sí, ja vaig dir que aquest any anàvem molt desorganitzats), així que segurament això d’anar de compres pel centre ho deixem per demà.
A part d’això poca cosa més, hem acabat cansadíssims i teníem massa ganes de seure com per a fer res més.

“Que deu estar passant mentre jo estic aquí de vacances? Tot bé? I, que passarà quan jo torni? Tinc tantes preguntes, tantes preocupacions… Què importa, jo només sé que m’ho passo molt bé, i que no vull que acabin aquests cinc dies… Buff! Ja només en queden dos…”

2 Responses to “3r dia a Bilbao”

  1. hyDe says:

    Jo vaig estar fa un parell de mesos, i és molt xulo. Però em va molar més Donosti, amb els poblets del voltant. I en concret San Sebastián! 🙂

  2. Aliiasa says:

    hyDe:
    Sí, Bilbao és molt xulo. A Donosti no he tingut el gust d’anar mai, així que la veritat és que no tinc ni idea, i a San Sebastian m’agradaria molt anar desde fa molt de temps… A veure si em puc escapar aviat… :P.
    Saluts!

Leave a Reply