2n dia a Bilbao

Estic a Bilbao, de vacances podríem dir. Són cinc dies i avui és el segon, tot pinta bé. Estem ell i jo, i tot i que hi ha molta més gent ell i jo som els més importants.
Ahir a la nit vam sortir pel centre, sols, va estar bé. Vam veure les típiques tavernes basques i vam sopar en una, ens van fotre una bona clavada, però no esperàvem menys.
Avui la veritat és que no hem fet gaire cosa, suposo que serà demà quan anem a fer turisme, ja se sap: Guggenheim, botigues, seu del BBVA, etc.
La veritat és que aquest any anem molt desorganitzats perquè no sabem ni on anar, ni quan anar, ni que fer, ni res. Però ens ho passem bé.

“Saps aquests dies que no saps per què però tens la sensació de que et somriuen? Doncs avui sembla que sigui el nostre, el seu i meu. Les coses ens surten bé, no totes, però perquè volem la perfecció, no?.
Si us dic la veritat tenia moltes ganes de fer aquest viatge, suposo que a part de pel viatge i per les ganes que tenia de estar amb ell, també era una manera de desconnectar d’aquests problemes que m’estan tornant a venir a sobre, i sincerament, només ho he aconseguit en part, perquè encara hi penso i és que no me’n puc oblidar, però aquí amb ell tot és diferent, ho veig de lluny, com si no hagués d’arribar mai aquell dia, però arribarà. M’ho passo bé, no tinc ganes de que acabin aquests cinc dies.”

6 Responses to “2n dia a Bilbao”

 1. aina says:

  doncs segueix passant-ho bé, entesos?!
  🙂

  abraçades!

 2. efe says:

  Quina enveja! Per tot, per Bilbao i per la resta. Aprofita i passa-t’ho bé.

 3. Aliiasa says:

  aina:
  Sí, si bé si que m’ho paso… però estic una mica preocupada perquè no trobo la solució d’aquests problemes que quan torni em trobaré…
  Molts petons i abraçades!

 4. Aliiasa says:

  efe:
  Gràcies! M’ho paso tant bé com puc (i em deixen :P).
  Petonets!

 5. iruNa says:

  Al llegir el teu post no he pogut evitar recordar un viatge que vaig fer amb el meu ex a Màlaga que va ser… perfecte. En fi, només et vull dir que disfrutis al màxim aquests dies i que pels problemes segur que trobaràs solucions després d’haver desconectat d’aquesta manera.
  sigues feliç!!

 6. Aliiasa says:

  iruNa:
  Sí, aquest viatge està sent perfecte, si no fos perquè tinc massa coses al cap… aish! Però bueno, això no està espatllant aquests dies que sembla que em passen volant. A veure si és veritat i trobo aviat solucions a aquests problemes ;).
  Petons guapa!

Leave a Reply