Ets un vici

M’agrada quan em mires amb els teus ulls sencillots, però càlids. M’agrada quan m’acaricies, amb les teves mans suaus. Quan caminem junts, agafats de la mà. M’agrada quan em portes a la fi del món sense mourem del sofà i quan somio en tu i tu somies en mi. Quan em fas el dinar, tal i com a mi m’agrada, i ens el mengem junts. M’encanta el teu somriure carinyós, de trapella, de persona feliç, amorós, senzill. M’agrada perquè ets tímid, encara que no ho demostris. Que sàpigues el que necessito a cada moment, i que m’ajudis sempre que pots. M’agrada rebre infinites trucades teves al dia, i que m’enyoris quan no ens podem veure. Que tinguis els peus a terra quan els has de tenir. M’agrada cada cop que dius el meu nom. M’agrada quan em preguntes, quan et pregunto, quan em respons… No acabaria mai. Un altre dia t’ho explicaré a la orella…

Leave a Reply