Satisfacció. Sona bé.

La satisfacció que sents quan les coses van bé és tant gran que oblides les coses que no van tant bé. Recordes els bons moments i ho passes bé, gaudeixes del moment, del bon rotllo que et corre per tot el cos. És un dels millor sentiments. Satisfacció. Sona bé.
Pensar que el temps que hi has dedicat ha servit perquè ara, en aquest moment, et sentis així de bé et plau, i només penses en ara, res d’abans sinó ara. I que passarà després? No importa, ara estàs bé.

Ara toca tocar de peus a terra i entendre que les coses van bé en aquest moment, que no pots deixar de lluitar per aconseguir la satisfacció. Que avui tot et surt rodó i demà no saps com s’aixecarà el dia. Demà les coses poden donar un gir inesperat i llavors quin serà el sentiment? Decepció.

2 Responses to “Satisfacció. Sona bé.”

  1. iuki says:

    I malament aniria si no tinguessim decepcions… s’han de tenir mals moments per poder apreciar els bons, kuka 🙂

  2. Aliiasa says:

    I tant, però qui no prefereix la satisfacció? jeje.
    Un petonàs!

Leave a Reply