La Patum de Berga 2006

Patum

Avui dia 15 de juny aniré a Berga (com aquests últims anys per aquestes dates), per a gaudir de la Patum tant com pugui. I que demà sigui laborable no és un impediment*, potser fins i tot m’anirà bé per desfer-me una mica d’aquest estrès que duc a sobre…

La Patum de Berga, patrimoni de la humanitat.

*Ho és, però si la Patum és un dijous, i demà no puc demanar-me festa doncs que hi farem…

2 Responses to “La Patum de Berga 2006”

 1. mar says:

  ostres… quina enveja… ja fa taaaants anys que no hi vaig que ja no m’en recordo… hauré de fer un pensament i anar-hi qualsevol dia (de l’any que ve, ésclar)

  passa-t’ho molt bé
  petons

 2. Aliiasa says:

  Doncs l’any que ve a veure si t’animes, aquest any tot va anar molt bé, i jo m’ho vaig passar teta…
  Molts petons wapa!

Leave a Reply