Archive for November, 2008

Vocació

Friday, November 14th, 2008

Avui, parlant amb una noia que em sembla molt i molt interessant, m’ha fet reflexionar. M’explicava com de feliç li fa treballar amb nens. És mestre i durant un temps va estar treballant amb nens de l’etapa infantil i la primària. Deia que, el fet de veure crèixer aquells nens, el fet de veure com aprenen de tu (i tu d’ells!), el fet de veure com t’escolten, el fet de que t’expliquin coses, etc. la fa profundament feliç.

I se li nota. És la típica noia que se li nota que li encanta la seva feina. I penso que això és molt i molt important i sobretot ho és per als mestres i els educadors. Han d’anar a treballar amb ganes, han de ser actius, han de ser receptius, han d’estimar als seus nens… Fins i tot han d’estimar aquell nen que té problemes, aquell conflictiu i aquell que sempre està sol.

Avui he tingut més clar que mai a que vull dedicar-me tota la meva vida. Quina és la meva vocació. Sembla, doncs, que vaig pel bon camí.

Quatre de vuit amb l’agulla

Sunday, November 9th, 2008

Avui, d’aquí a una estona, pot ser que tornem a fer història. Ho tenim a l’abast, només ho hem de fer realitat. Tinc ganes de celebrar aquest èxit amb tota la colla, aixecar els braços enlaire i cridar ben fort el nom de la nostra colla. Tinc ganes de plorar d’alegria amb tots vosaltres, d’abraçades a tort i a dret, de felicitacions, de petons, de cava… Tinc ganes d’aixecar a la canalla, i otorgar-lis el triomf del castell. Tinc ganes de que el Presi ens digui que a les 18h passaran el video al local. Tinc ganes de que tot surti bé d’una vegada, perquè de veritat que som uns desgraciats.

Així que espero que els nervis que tinc ara recòrrent el meu cos i els nervis que suposo deu tenir tothom, es quedin a casa i que un cop a plaça tots estiguem pel que hem d’estar que és el quatre de vuit amb l’agulla. Ànims colla, que la mala sort no pot durar sempre… i d’entrada sembla que avui, com a mínim, no plou!

Actuació a la plaça Valentí Almirall (al barri del Clot de Barcelona), a les 12h del migdia.