Archive for August, 2008

Tan diferents. Tan iguals.

Sunday, August 31st, 2008

Sembla increíble que haguem tingut la sort de creuar-nos pel camí de les nostres vides. Tan diferents un de l’altre. Tan i tan diferents. I alhora tan i tan semblants.

Amb qui ballaria pel menjador de casa si no t’hagués trobat? No cal que responguis. Amb ningú.

Andorra 2008

Friday, August 22nd, 2008

Després d’uns dies a Barcelona tornem a marxar fora. Aquest cop quatre dies a Andorra per a gastar el meu regal d’aniversari (que és el diumenge). No és massa lluny, però tinc moltíssimes ganes.

Diria que, ara sí, és l’última sortida que farem aquest estiu. Una llàstima perquè realment m’ho estic passant de conya…

A la foto un paissatge de Corçà. La vaig fer mentre caminàvem per anar a fer la Via Ferrada. Sembla mentida que per aquí hi vulguin fer un pont (suposo que gegant) per a construir un carretera… Increíble.

Via Ferrada

Tuesday, August 19th, 2008

Aquesta és una de les parts de la Ferrada que vam fer aquest cap de setmana passat. La veritat és que pujar no era massa difícil (tot i que els blaus de les meves cames no opinen igual), però l’alçada era impressionant. A més, baixar-les fent ràfting ja va ser al·lucinant.

Potser algun dia repetiré.

Àger

Sunday, August 17th, 2008

En una masia prop d’aquest poble he passat aquest cap de setmana. I que bé que m’hi he estat! Han sigut pocs dies però molt ben aprofitats:

Visita a l’hotel abandonat a mig construir, visita pels terrenys del nostre amic, passejadeta per la muntanya, observar (entre núvol i núvol) la lluna amb un telescopi, visita pel poble, visita a la via romana, caminada fins una via ferrada, fer-la (sí, vaig fer una ferrada!), intent de visitar Colobó (ens vam quedar molt a prop) i moltes moltes agulletes i rascades per tot el cos.

He fet un munt de fotos que tinc moltes ganes de penjar així que poc a poc ja aniré penjant-les i explicant una mica més com han anat aquests dies. Però en resum: cap de setmana rural a més no poder i genial en tots els sentits.