Archive for March, 2008

Desanimada

Tuesday, March 18th, 2008

Flors

Avui m’he desanimat sense motius. He estat donant-li voltes a una cosa que últimament em preocupa bastant i cada cop la veig més lluny. Crec que m’estic sacrificant molt, massa, i no sé (i no puc saber) si servirà per alguna cosa o només serà temps perdut.

Les coses no van pitjor que fa una setmana, però veig que el temps se’m tira a sobre i encara vaig tan o més perduda que al principi. M’agrada, perquè això és una cosa nova que se surt de la rutina, però no vull haver d’esperar més, vull saber ja que passarà, cap a on tirarem.

Bé, deixo de parlar en codi perquè al cap i a la fi només m’entenc jo. Només vinc a dir que porto uns dies una mica negativa. Em desanimo jo sola i el pitjor és que (en principi) no tinc raons per a fer-ho. Per això poso aquesta foto, perquè em recorda a l’estiu i a veure si així m’animo una mica.

Cabines de Londres

Friday, March 14th, 2008

Cabines de Londres

Típic? Sí i què?

L’home del mercat

Wednesday, March 12th, 2008

L’home i el gos

I com d’especial va ser aquell viatge a Londres amb ell. I com d’especial va ser trobar-se amb gent com aquest home, que mentre col·locava les col-i-flors que venia al mercat de Portobello Road tenia el seu gos pujat com si d’un lloro es tractés.

Algun dia voldré tornar, però de moment m’agradaria conèixer més món. On i quan serà el proper viatge?