Archive for February, 2008

Jorge Garcia – Hugo Reyes

Monday, February 18th, 2008

Hugo Reyes

Suposo que hauria de donar alguna mena d’explicació de perquè he abandonat el blog tot aquest temps i que he estat fent i totes aquestes coses, no per la gent que ho llegeixi sinó per mi mateixa, però no, escriuré sobre el que em ve de gust escriure i faré com si res…

Fa ben poc que ha començat la quarta temporada de Lost (Perdidos) i ja era hora perquè després de nou mesos ja tocava. Però ja està, després d’aquest “embaràs” i enmig d’una vaga de guionistes ha sortit el primer capítol d’aquesta temporada que tant esperava. De fet ja van pel tercer (i evidentment ja els he vist tots), i la cosa està bastant interessant. No desvetllaré res per si algú s’anima a veure-la (cosa que recomano a tothom), però el que si diré és que sembla que aquesta temporada el meu personatge preferit (es pot tenir un personatge preferit?) tindrà més protagonisme que abans.

En Hurley o Hugo Reyes m’agrada i no sé per què. Suposo que a part de que m’agrada com ho fa l’actor: Jorge Garcia (tot i que tots els de la sèrie són molt bons), el caràcter d’aquest personatge és genial. És molt bo, un tros de pa.

Doncs res, que fa temps vaig descobrir el seu blog personal i de tant en tant m’hi passo i el llegeixo una mica. El millor de tot són les fotos que penja, que acostumen a ser divertides, i dels textos no m’atreveixo a dir res ja que jo i l’anglès… Pel que tinc entès els de la productora li van cridar l’atenció perquè fa temps va escriure alguna cosa sobre la sèrie on desvetllava alguna coseta que no podia ser així que li van fer eliminar l’article i li van dir que si tornaven a veure alguna cosa similar li tancarien el blog. Així que ja no ha tornat a escriure sobre la sèrie (com a mínim que jo hagi vist).

El blog val la pena així que us deixo l’enllaç per a que qui vulgui hi faci un cop d’ull. (cliqueu aquí)