Archive for August, 2007

Truita de patates

Wednesday, August 29th, 2007

Truita de patates

A mi m’agrada molt la truita de patates, però a ell encara li agrada més. Es veu que quan vivia amb els seus pares cada diumenge al vespre sempre li esperava una feta per la seva mare, però des que vivim junts que això s’ha acabat. Em sap greu, però és que jo no sé pelar patates (de fet no sé pelar i punt), i de truites massa massa tampoc no en sé…

Però el diumenge passat vaig proposar-li de fer-li una i quan ja estàvem convençuts vam veure que no hi havia patates i clar, una truita de patates sense patates doncs no. I ahir vam fer la compra setmanal, i vam comprar patates. I avui jo tota feliç havia pensat de fer-li una truita per quan vingués de la feina.

Total, que a mig matí em truca i em diu que finalment no vindrà a dinar. Així que com que ja m’ho havia proposat m’he fet una truita de patates per a mi sola, i ben bona que m’ha quedat! El millor de tot és que em sembla que és la segona que faig a la meva vida i m’ha quedat molt bé.

La foto està fatal, però és que és del mòbil que l’he feta per ensenyar-li a ell com de bé m’havia quedat i per què no dir-ho per a fer-li una mica de ràbia també, així el proper dia no em deixa dinant sola!

24 d’Agost de 2007

Friday, August 24th, 2007

Com tots els 24 d’Agost, faig anys. Ho celebraré per aquí Barcelona, pel centre, i farem algunes compres. Això és el que teníem pensat per a fer, però el dia s’ha despertat ben ennuvolat, i si plou no sé si ens vindrà massa de gust estar-nos voltant pel carrer…

Vaja, que avui tinc un any més, i que espero que els propers siguin una mica millors que aquest últim en alguns sentits, tot i que no puc negar que aquest any a millorat als anteriors en d’altres sentits. Demano massa?

Retorn

Wednesday, August 22nd, 2007

Globos d’aigua

Les vacances han anat perfectes. Genials. M’he estat tant de temps fora de casa, que quan he arribat fins i tot se m’ha fet estrany… Ho necessitava i ara estic molt descansada.

Doncs res, aquí estic de nou.