Archive for March, 2007

Mallorca 2007

Saturday, March 31st, 2007

Mallorca

Aquesta setmana que està a punt d’acabar he anat a Mallorca. El viatge ha estat molt i molt bé, fins i tot millor del que m’esperava.

La pluja, que ha estat present cada un dels dies que he passat allà, ha estat la única cosa que ha fallat, però em sembla que tenia tantes ganes de passar-m’ho bé que ni això ha fet que fos pitjor. Llàstima perquè no he pogut estrenar el nou biquini i llàstima també perquè a la foto no surt ningú prenent el sol.

Durant el viatge he dormit ben poques hores, i el dia a dia cada cop era més dur, perquè el turisme s’havia de fer i em llevava ben aviat i m’enllitava ben tard (fins i tot hi havia dies que no ho feia) i després al vaixell tampoc no vaig dormir gens. Tot i així ahir just després d’arribar i deixar la maleta a casa vaig sortir amb els amics a fer una birra, però ara ja està, perquè avui ja he dormit per a tota la setmana.

Les visites que he fet a Mallorca han estat molt ben escollides i la veritat que han valgut molt la pena: la Catedral, les Coves del Drach, Sóller, Porto Cristo, Manacor, Palma…

En resum: festa, son, turisme, pluja, beure i amics.

Canvi d’horari

Sunday, March 25th, 2007

Vivim en un temps real i lent que no s’atura i això fa que sembli que les hores no passin i quan ens adonem de que ja han passat no li donem importància perquè ens trobem igual que fa una, dues o tres hores. El cas és que quan ens passa alguna cosa molt bona o molt dolenta en qüestió de segons te’n adones de que la realitat és que el temps corre i corre endavant i no para ni que vulguis, no hi ha manera de fer-lo parar i que n’és de complicat!

Quina cosa més estranya això del temps, perquè és una cosa tan intransigent i de vegades, depèn del que estiguis fent, et sembla que el temps corre més ràpid que de costum o més lent que normalment. Com pot ser?

I tot això m’ha vingut al cap pel canvi d’horari, avui a les 2.00h del matí han estat les 3.00h quina cosa. I aquesta hora que ens han pres on s’ha quedat? I la que ens regalen quan a les 3.00h tornen a ser les 2.00h? Ja sé que tot això té una explicació lògica, però no deixa de ser curiós com no tots els dies duren 24h. La part bona és que ja tenim l’horari d’estiu i això vol dir que cada cop ens acostem més i en tinc tantes ganes que em sembla que no em fa res haver perdut una hora de son i de la meva vida.

Pardals al cap

Sunday, March 18th, 2007

Aquest cap de setmana ha estat estrany. M’han passat coses bones i d’altres no tan bones, però en general ha estat un bon cap de setmana que no se’m ha fet tan curt com altres (tenint en compte que aquesta nit he dormit una hora i mitja s’entén).

Resulta que ahir em vaig estar parlant molta estona amb un amic meu, i va estar molt bé. Ell és més gran que jo i es nota. M’agrada perquè parla amb mi d’una manera molt sincera i molt intel·ligent i d’ell es poden aprendre moltes coses. Ens vam passar xerrant hores i hores i no se’m va fer llarg.

D’altra banda, aquest matí ha aparegut altra gent i ha tornat a passar, a tornat la ràbia i m’he tornat a sentir impotent davant la realitat. I és que és això, no m’agrada sentir-me forçada a sortir amb algú que no suporto, sigui pel que sigui, no hi estic a gust i tot i que hi ha molta gent amb la que realment m’hi faig de veritat, no puc evitar estar de mal humor i això també se’m nota.

El cap de setmana ja ha acabat, i demà torna a ser el de sempre, a veure que tal. Jo sincerament espero amb impaciència el meu proper viatge que serà a Mallorca del 26 al 30 de març i també espero amb moltes ganes la Setmana Santa que m’ajudarà a treure’m alguns pardals del cap (o això espero).

Aigua

Tuesday, March 13th, 2007
Aigua
Com una gota d’aigua que cau en un riu com aquest.
Així de bé em sento.