Archive for October, 2006

Lectura

Sunday, October 29th, 2006

Avui parlant amb un amic de llibres, me n’he adonat de que he llegit més llibres del que em pensava. Jo sempre havia pensat que sóc una noia que llegeix bastant poc, no de les típiques persones que no obren un llibre a la seva vida, però vaja,jo abans d’agafar un llibre i llegir, agafo una llibreta i em poso a escriure…

Avui, en canvi, el meu amic ha comentat alguns títols de llibres, dels quals una bona pila me’ls havia llegit, alguns fins i tot dos cops! I és que, ja en porto un bon grapat…

Quina gràcia quan, després d’uns quants anys de lectura, (vaig aprendre a llegir amb 3 anyets), me n’adono de que això de la lectura no és una cosa que jo miri de lluny, sinó que, per la meva edat, el repertori de llibres llegits, és bastant ampli.

Avui que em poso?

Monday, October 23rd, 2006
Neu

Quin temps més estrany que fa últimament. Uns dies fa molta calor, d’altres fa molt de fred… Quan surto pel matí de casa, he d’agafar una jaqueta perquè si no em pelo de fred, però després l’he de dur a la mà, perquè si me la poso em fregeixo.A sobre, per la nit, si em tapo tinc calor i si em destapo tinc fred.
Això és el canvi climàtic o és que simplement estem a la tardor? Doncs si és això, tot i que l’hivern no m’agrada vull que arribi ja! Així com a mínim sé que posar-me pel matí…

Es pot considerar una malaltia?

Wednesday, October 18th, 2006

Ja ha començat la tercera temporada de Lost (Perdidos), ha començat a Amèrica, clar, però jo la veig amb subtítols. Estic súper viciada a aquesta sèrie, m’encanta.
Però és que ara encara és pitjor, perquè no només estic viciada a una sèrie, ara també veig: Prision Brake (molt bona, també), una mica de Tru Calling i vull veure (tot i que encara no he vist cap capítol) House i Carnivale. A més d’Hospital Central que és un vici de fa anys.

Total, que m’estic tornant una sèrie-addicta, això és molt greu?

Quins nassos

Monday, October 9th, 2006

No suporto que la gent faci allò que jo mai faria.
Quines ganes de tocar els ous nassos a algú. Quines ganes de deixar anar barbaritats a les esquenes d’una persona, i a més sense raó. Que maco, oi? Però vaja, no podia esperar res més de gent tan immadura com és el cas.
I és que lo pitjor és que l’assumpte no anava amb mi…
Doncs bé, si tenia tanta ràbia al cos que s’hagués comprat un conillet de peluix i li hagués fotut cops de puny (com la mare de la Nené), però incloure a tercers és de ser mala gent.
I mira que a mi ja no m’afecta el que em pugui dir aquesta persona. A mi em molesta que la gent li segueixi el rotllo per ser una tia super-guay, immadura però super-guay.
No ets perfecta nena, a veure si ens ho fiquem al cap!

P.D. Em sembla que jo també necessito un conillet de peluix…