Archive for September, 2006

Concurs de Tarragona 2006

Saturday, September 30th, 2006
Concurs de Tarragona

Segur que no guanyarem, però ens ho passarem tan bé! Quina pena que només es faci cada dos anys el concurs… Ja tenia ganes!
Diumenge dia 1 d’octubre a la plaça de Braus de Tarragona, de 10h del matí a… no sé, això mai se sap.

Desitjos

Tuesday, September 26th, 2006

Algú sap on puc trobar una llàntia màgica? I una pluja d’estels? Una pestanya per bufar-la o una bruixa dels desitjos també em servirien… És que en tinc alguns que em corren una mica de pressa.

La Mercè 2006

Sunday, September 24th, 2006

Avui no hem fet grans castells, és cert, però que contents hem estat per un moment…

Recordo anys on ens plantejàvem castells més grans. Castells que superàvem allò que havíem fet enguany, i molts cops allò que havíem fet a la nostra història. Avui, en canvi, no ha estat així.
Aquest no és un bon any per la colla, encara no havíem fet ni tan sols un 3d8, quan al 2004 en varem fer 24! Però això m’ha ensenyat una cosa. A vegades, quan la colla va bé, menyspreem castells com aquest. Un castell que la colla ha descarregat més de 100 cops, un castell que jo sola en porto més de 50, i que? Aquest any hem suat per aconseguir-ho.

Avui ho he celebrat. Feia anys (si és que algun cop ho havia fet) que no celebrava descarregar un 3d8. Però avui ha estat el dia. Ho celebrat i se m’han posat els pèls de punta quan la plaça, tota la plaça plena de gom a gom, a esclatat d’alegria quan ha vist que l’enxaneta feia l’aleta , aplaudien i cridaven. I el castell bellugadís anava desfent-se amb elegància, amb nervis, amb serenitat. Quan s’ha descarregat he vist llàgrimes a la cara d’alguna persona, qui m’ho havia de dir fa uns anys? Quan s’ha descarregat em respirat tranquils, perquè aquest any ja el tenim a la butxaca.

La resta d’actuació no ha anat tan bé com esperàvem, però jo estic contenta, una Mercè més, he sentit l’orgull de ser castellera. No d’una colla qualsevol, sinó de la de Barcelona, la de la nostra ciutat, una colla que no es rendeix i que lluita per aconseguir allò que es proposa, encara que no sigui una fita important per el món casteller.

Rellotge: Atura’t!

Tuesday, September 19th, 2006

No tinc temps de res, tot va ràpid.
Sempre em dormo i surto tard, i és clar, arribo tard. I a l’hora de plegar també es fa tard, i arribo cansada, i tampoc no puc descansar, perquè les agulles corren i corren com si algú les perseguís. I casi no el veig, i quan el veig estem tan cansats que fem pena, i després torno a córrer perquè curiosament torno a fer tard, i em canso més encara. I després arribo a casa feta una bonyiga de vaca cansadíssima, miro el rellotge i és tard. Sopo ràpid i me’n vaig a dormir, tard com sempre. Les poques hores que dormo, les dormo com un tronc, però al matí…
Sempre em dormo i surto tard, i és clar, arribo tard.