Archive for August, 2006

Coses (sobretot) de dones

Sunday, August 27th, 2006

Una de les coses que m’han regalat pel meu aniversari, ha estat una màquina depiladora Braun Silk-epil X’elle, feia temps que la volia perquè jo sempre he tingut molts problemes per la depilació. Tinc la pell molt sensible, i la cera i les meves cames són incompatibles (però del tot), i les màquines de depilar que havia pogut provar també em feien molt mal.
Un dia, mirant una revista, vaig veure un anunci d’aquesta depiladora, i assegurava que feia menys mal que d’altres, a més, l’anunci deia que la podia provar durant un temps i si no m’agradava la podia tornar sense compromisos. Doncs digueu-me influenciable, però em va convèncer i des de aquell dia que la volia.
Així que finalment la tinc, i perquè enganyar-nos, vaig provar-la una miqueta a la cama i fa mal*, però és que depilar-se fa mal i això no ens ho treu ningú.
Quan trauran sistemes de depilació des de l’arrel indolors a preus raonables?

* Tot i així encara no l’he fet servir massa com per jutjar el mal que fa, però jo confio en que diuen la veritat, i que fa menys mal que les altres depiladores.

Un no parar

Sunday, August 27th, 2006

Aquest estiu no paro quieta, gairebé cada dia faig quelcom. Vaig anar a Bilbao uns dies, uns altres a Torredembarra, dies sueltos m’he anat de festa per llocs de Barcelona o de Catalunya (com avui, ara mateix arribo de L’Aquelarre de Cervera), i dilluns me’n vaig quatre dies a Viladrau.

La veritat és que ja m’agrada, perquè no tinc temps d’avorrir-me, però no paro massa per casa, i no hi ha cap lloc on s’hi estigui millor (siguem sincers). Així que em sembla que ja s’acaben els dies de plans d’improvisats a l’últim moment i comencen els rutinaris, que no són tan divertits, però és el que toca.

Aniversari 2006

Friday, August 25th, 2006
Avió Tibidabo

Fins l’últim moment no sabia on celebraria el meu aniversari, però finalment, vam decidir passar el dia al Tibidabo. Només hi havia anat un parell de cops, un quan era ben petita i l’altre feia uns set anys, així que gairabé tot em venia de nou.

M’ho vaig passar molt bé, estàvem ell i jo com dos crios, fent cua per pujar a tot tipus d’atraccions, des del nou Pèndol fins al típic Carrussel o la Nòria. Al final va ser un dia bastant especial.
També vam entrar al Krügger Hotel, i ens vam trobar amb una amiga treballant d’actriu dins d’aquest (quina gràcia em va fer). I també vam anar al Castell Misteriós, tot i que va ser una mica aburrit perquè moltes parts estaven apagades. Indubtablement vam passar pels Miralls Màgics, i ens vam fer un munt de fotos amb els peus grans, les cames curtes i el cap estirat. També a l’Imaginarium (quina por vaig passar!), al tren Mina d’Or i als Tronquitos.
Ens vam pujar tres cops a l’Huracan, l’atracció estrella l’últim cop que hi vaig anar i a la Muntanya Russa, i dos a l’Aladdino, als Seients Voladors i al Vaixell Piratta, tot i que a això últim ell només un cop.
Per acabar us diré que vaig enyorar bufar les espelmes, però tot i així m’ho vaig passar de conya, no com en un principi pensava que seria el meu aniversari crític.

Aniversari(s)

Sunday, August 20th, 2006

Demà és l’aniversari de la meva mare (li he comprat un collaret de plata amb una bruixa penjant, que a ella li agraden molt), i el dia 24 el meu.

Encara no he pensat que faré, i em fa cosa avorrir-me. Sempre he tingut aquesta mania, el dia del meu aniversari és un dia especial per a mi, i no suporto estar-me sense fer res, necessito riure, passar-m’ho bé.
I encara hi ha més, aquest aniversari és un d’aquests crítics, i quan dic crítics em refereixo a aquests anys que sempre recordes: els 16, 18, 20, 25, 50, 75, 100 (evidentment no faré 100, però m’agradaria tant arribar…). Suposo que sabeu a que em refereixo, no?

Espero que al final sigui un gran dia, d’aquests aniversaris que recordes. Espero…