Archive for July, 2006

Micra

Sunday, July 30th, 2006

Micra

És el meu gosset, vaja ho era, la vam haver de regalar perquè bordava molt i els meus veïns… És igual, la vam regalar i ja està. Però des de aquell dia no la vaig tornar a veure, i ara ja farà un any. No sé res d’ella, però jo me la segueixo estimant molt. Així que un petonet Micra, espero que tot et vagi molt bé, i que segueixis fent tot el que et vam ensenyar.

Metro de Bilbao

Saturday, July 29th, 2006
Metro Bilbao

Ja he tornat, i com us vaig dir, penjaré algunes fotos del viatge.
Això és una boca del metro de Bilbao, a mi és una de les coses que més em va impressionar: el metro, però clar, tenint en compte que només havia vist el metro de Barcelona i que està fet una merda molt brut… El que està clar, és que el metro de Bilbao és molt maco, a més, el tenen molt net i cuidat.

Sembla patètic, però ara que he tornat, m’he enterat de que tenen la linia de metro que recorre més quilòmetres de tota Espanya…

4t dia a Bilbao

Tuesday, July 25th, 2006

Una mica tard, perquè ja s’ha acabat el dia, però us explicaré com m’ha anat.
Al final, avui hem anat de compres pel centre de Bilbao. Vaja, com a mínim hem anat amb les intencions de comprar roba, però al final hem tornat amb un simple sostenidor (que ni hem feia falta). Després hem dinat a un xino, diguens poc originals, però és que ens hem gastat molts diners aquests dies i el xino és molt barat.
A part d’això doncs no hi ha massa cosa per destacar, només que ens hem fet una pila de fotos, anàvem per Bilbao amb la càmera penjada com els típics guiris de Plaça Catalunya i fèiem fotos a tot el que veiem, ja penjaré alguna foto.

“Només queda aquesta nit, demà ja no dormiré abraçada a ell, però penso aprofitar la última nit i qui sap potser ell també la vol aprofitar… Demà marxem, que ràpid passa el temps, sembla que encara no hem arribat que ja hem de fer les maletes per tornar…”

3r dia a Bilbao

Sunday, July 23rd, 2006

Efectivament avui hem fet turisme, hem anat a veure el Guggenheim, hem dinat per allà aprop i ens hem perdut per Bilbao (expressament), sort que hi ha metro i que de tant en tant ens anàvem trobant alguna boca i sabíem que si entràvem estàvem salvats.
Al final no hem anat a botigues perquè no havíem pensat que avui era diumenge i que tot estava tancat (sí, ja vaig dir que aquest any anàvem molt desorganitzats), així que segurament això d’anar de compres pel centre ho deixem per demà.
A part d’això poca cosa més, hem acabat cansadíssims i teníem massa ganes de seure com per a fer res més.

“Que deu estar passant mentre jo estic aquí de vacances? Tot bé? I, que passarà quan jo torni? Tinc tantes preguntes, tantes preocupacions… Què importa, jo només sé que m’ho passo molt bé, i que no vull que acabin aquests cinc dies… Buff! Ja només en queden dos…”