Archive for June, 2006

Balcons

Friday, June 30th, 2006
Balcons murcia

O el que queda d’ells…

Caseta

Thursday, June 29th, 2006
Caseta Murcia

Aquesta casa ens la vem trobar a Múrcia, concretament a Caravaca de la Cruz el nadal passat. Em va semblar per un moment que estavem a Suïssa, no us sembla maca? A mi simplement em va encantar…

Caseta Murcia 2

Lentilles

Tuesday, June 27th, 2006

He perdut una lentilla! El mite en el meu cas és cert!
M’estic fent proves per a posar-me lentilles i l’altra dia em van fer estar una hora amb les lentilles posades, i tot va anar bé, veia bé i no em molestaven, però avui en canvi des de la primera hora deia:

-Que estrany! Veig pitjor amb l’ull esquerre que amb el dret!

I és que era super normal! Havia perdut la lentilla esquerre!! Així que ja sabeu, si pel carrer us trobeu una lentilla esquerre ja sabeu que és meva, tot i que no cal que me la torneu perquè ja m’han donat una altra…

Satisfacció. Sona bé.

Monday, June 26th, 2006

La satisfacció que sents quan les coses van bé és tant gran que oblides les coses que no van tant bé. Recordes els bons moments i ho passes bé, gaudeixes del moment, del bon rotllo que et corre per tot el cos. És un dels millor sentiments. Satisfacció. Sona bé.
Pensar que el temps que hi has dedicat ha servit perquè ara, en aquest moment, et sentis així de bé et plau, i només penses en ara, res d’abans sinó ara. I que passarà després? No importa, ara estàs bé.

Ara toca tocar de peus a terra i entendre que les coses van bé en aquest moment, que no pots deixar de lluitar per aconseguir la satisfacció. Que avui tot et surt rodó i demà no saps com s’aixecarà el dia. Demà les coses poden donar un gir inesperat i llavors quin serà el sentiment? Decepció.