Archive for February, 2006

Quan arribarà el moment de sortir?

Friday, February 24th, 2006

He caigut en un forat que vaig excavar jo quan em sobrava temps. Però no m’importa, perquè mentre estic aquí dins ningú em molesta. Hi ha silenci, i no tinc obligacions, i encara que la gent normal no viu en un forat, jo ja m’estic habilitant per poder viure aquí durant molt de temps. Tant com calgui.

Costa d’entendre, ja… Però des de un forat, també costa escriure.

Quatre ulls

Saturday, February 18th, 2006

Des de ahir formo part del 70% (aproximat) de persones que porten ulleres al món. I no per llegir o veure les televisió no, jo he començat forta i ja les duc fixes.

Total que estic mig cega i ara mateix no veig bé ni amb ulleres ni sense, perquè encara m’estic acostumant a aquests nous ulls de vidre que m’han colocat damunt el nas.

Però he de reconèixer que les ulleres no em queden tan malament… O això vull pensar ja que probablement siguin per sempre.

Hàbits estranys

Wednesday, February 8th, 2006

Reglament:
El primer jugador d’aquest joc inicia el missatge amb el títol “5 hàbits estranys teus”
Les persones que són convidades a escriure un missatge al seu respectiu blog a propòsit dels seus estranys hàbits han d’indicar també CLARAMENT aquest reglament.
Al final, heu d’escollir 5 noves persones a indicar i AFEGIR el link del seu blog. No us oblideu de deixar un comentari al seu blog dient “Has estat elegit/da” (si és que accepten comentaris) i dieu-los-hi que llegeixin el vostre.

1) Faig mandres al llit quan sona el despertador. Però molta estona, de fet em poso el despertador 30 min abans de l’hora que hauria de ser per arribar bé. Com imagineu… pels matins acostumo a fer tard.

2) Quan m’eixugo amb una tovallola, sempre ha de estar del costat que no té dibuixos, perquè des de fora es vegin.

3) Em costa treure’m la jaqueta. A vegades em paso hores tancada al mateix lloc, s’hi està bé i jo no em trec la jaqueta fins 5 min abans de sortir al carrer perquè no m’agafi fred. Els meus amics sempre m’han de dir que me la tregui.

4) No m’agrada notar-me els llavis secs, i em passo el dia traient la llengua per mullar-los.

5) No puc veure el pa al revés, i si el veig gairebé inconscientment el giro.

6) Quan vaig a dormir si hi ha algú a casa em veig obligada a dir bona nit i la persona m’ha de contestar, si no ho fa no dormo tranquil·la.

7) Quan escric a una llibreta nova sempre deixo un full en blanc abans del primer full que escric, per si algun dia he d’escriure alguna cosa abans o he de fer una portada.

8) Em fa pena la gent quan la miro des de dalt d’un balcó i els hi veig el cap, (no em pregunteu per què…).

Aish… només eren 5, no? Doncs ja que els he escrit no els esborraré pas. Els hi passo només a tres quatre persones, que si tenen ganes poden fer:

A l’aroa: http://www.aroablog.net/

A l’ikui: http://incandescent.blocat.com/

A l’aina: http://mitjanit.blocat.com/

P.D: També li passo a l’Eric que sé que li farà il·lusió. http://www.ericsala.com/

Sóc tieta

Tuesday, February 7th, 2006

Estic molt liada i casi m’he oblidat que tinc blog.

De totes maneres tinc bones notícies, des de el dia 3 de febrer sóc tieta. És el meu primer nebot i seré la padrina (encara que no es batejarà). És un nen, tot ha anat molt bé i jo estic molt contenta.

Quan deixi d’estar tant estressada escriuré més. De moment perdoneu-me, però tant puc escriure demà mateix com d’aquí una setmana.

Fins llavors!