Archive for January, 2006

Pensant en ell

Tuesday, January 31st, 2006

Avui la lluna i els pocs estels que veig al cel, em demanen que parli d’ell.

Un petó amor, i tots els que facin falta. Bona nit i tapa’t.

Hivern a la ciutat

Friday, January 27th, 2006

Neu_platja.jpg

Diuen que demà pot nevar a Barcelona, a veure si és veritat. Sempre alegra pensar (només pensar) que no vius en una ciutat transitada, monòtona, aburrida i contaminada, sembla que la neu ens indiqui que també formem part del món natural, encara que a vegades ens oblidem (o només m’oblido jo?).

Demà agafaré el paraigües, per si de cas, i m’abrigaré molt per no passar fred. Si neva vull estar preparada. Si no neva, caminaré amb el meu paraigües i la meva bufanda per la ciutat transitada, monòtona, aburrida i contaminada que tant m’estimo.

Dia laboral

Wednesday, January 25th, 2006

Avui, com sempre, m’he llevat d’hora i he sortit al carrer mig corrents, perquè (com sempre) feia tard. Per variar una mica avui he tingut més fred que normalment, cosa que em fot dels nervis; i per compensar m’he hagut d’esperar sis minuts el metro. Al metro no m’he pogut seure en les nou parades i per tant no m’he pogut prendre el Cacaolat tranquil·lament i com era d’esperar m’ha sentat fatal.

Quan he arribat les escales mecàniques no funcionaven i a fora tornava a fer fred i jo tornava a anar mig corrents. Quan per fi he arribat al meu destí m’he mirat els peus per veure si duia les bambes posades (perquè amb el dia que portava a les 8.00h del matí, podria haver sortit amb sabatilles de casa), i sí, les duia ben posades.

Per la nit

Tuesday, January 24th, 2006

Ficar-me al llit i somiar truites o millor somiar amb tu, però total per cinc hores que dormo cada dia, quan em desperto només penso en quan tornaré al meu llitet (o al teu) i no me’n recordo de si he somiat truites o calamars a la romana… Així que m’en vaig a dormir a veure si amb una mica de sort dormo cinc hores i mitja.