Archive for December, 2005

Cap d’any a Múrcia

Monday, December 26th, 2005

Tu i jo, aquest cop de viatge a Múrcia (Caravaca de la Cruz), espero que després de tot ens ho passem genial. Segur que sí, allà on vaig si és amb tu m’ho passo d’allò més bé.
Demà el tren, són algunes hores però només per veure’t dormint recolzat a la finestra amb la boca oberta i jo pensant (com sempre): “Quina sort! Jo també vull dormir!”. I de tant en tant et despertaràs i em preguntaràs si he dormit, i jo com sempre et respondré que no, només per això ja val la pena.
Demà passat turisme, no pateixis que anirem pel poble, jo me’l conec.
Espero que sigui una setmana d’aquestes que no s’obliden fàcilment, i que d’aquí un temps recordem alguna cosa que ens haurà passat com recordem ara d’altres llocs on hem anat.

Dies de la colla 2005

Friday, December 16th, 2005

Aquest cap de setmana començant per avui a les 19h serà la canya! Són els dies de la colla dels Castellers de Barcelona, celebrem la temporada (o no) de castells i ens muntem una gresca de por. Esteu tots convidats a venir al nostre local, hi haurà algun concertillo i l’ambient és genial a part de diverses activitats durant els dies, això sí, el preu que heu de pagar és començar la temporada 2006 amb nosaltres 😉 (és broma, o no…). No m’espereu aquests 3 dies… M’encanta ser d’una colla castellera, m’encanta la meva colla!!

Un dia filosòfic

Tuesday, December 13th, 2005

B. Russell: “Si todo tiene que tener una causa, entonces Dios tiene que tenerla también. Si puede haber algo sin causa, igual puede ser el mundo que Dios, de forma que no hay validez en este argumento. Es exactamente de la misma naturaleza que el concepto hindú según el cual el mundo descansaba sobre un elefante y el elefante sobre una tortuga; y cuando le preguntó: ‘¿Y la tortuga?’ el hindú dijo: ‘¿Y si cambiásemos de tema?’ En realidad el argumento no es mejor que eso”.

I penso que té raó. Si el Cristianisme obliga als cristians a confessar les causes per les quals fan qualsevol cosa, per què ells no expliquen les causes per les que algú anomenat Déu és superior a la resta de món i ens mana, i ens controla, i ens mata quan li ve de gust? Per què em de creure en ell com a tal?

Història

Monday, December 5th, 2005

Tremolava de fred, o com a mínim això creia, ja feia molta estona que estaven parats fora al carrer, i només duia un jersei i la jaqueta. Parlaven.
Tenia ganes de parlar am ell, de dir tot el que pensava des de feia temps. Tenia ganes de plorar o riure, de somiar o oblidar, de ser feliç o no…
Però alguna cosa no la deixava ser lliure, expressar tot allò. Per on podia començar?
El temps passava i s’estava fent tard, però no volia marxar, no podia. No, perquè s’ho havia proposat, aquest cop no marxaria amb la cua entre les cames, no volia passar ni un dia més com estaven ara.
– He de parlar amb tu…- Li va dir. Una cosa li va pujar per la panxa.
– Crec que m’estic enamorant de tu- El va mirar amb cara de circumstàncies, no sabia com però ho havia fet, li havia dit per fi. A partir d’aquell moment la seva vida canviaria, no sabia si les coses sortirien bé, però tot seria diferent.
Ell tenia una mirada perduda, confusa. No esperava menys, però estava impacient, volia saber quin era el futur que l’esperava.
– No penses dir res?- Li va dir nerviosa – Envia’m a la merda si vols, però digues alguna cosa…-
– No sé… t’has plantejat que som cosins?-