Archive for November, 2005

Ràbia

Tuesday, November 22nd, 2005

Odio a aquesta gent que no em diu el que pensa, el que sent, el que li molesta, el que no va bé, odio a tots els que m’amaguen alguna cosa i els que no tenen valor de dir-me-la, a tots els que parlen de mi i després no donen la cara.
Odio les mentides, el sarcasme, la ironia. Odio haver de desxifrar cada frase que surt de segons quins llavis. També odio les llàgrimes que surten d’un ulls secs, les paraules brutes i que em controlin, sobretot que em controlin.
Odio les mirades sense títol i les paraules fora de context.
Odio que pensin que sóc tonta i que no me n’adono de res.
Odio sentir-me fràgil i indefensa, però potser això em passa perquè odio sentir ràbia…

Aguanta

Saturday, November 19th, 2005

Aguanta. Mira endavant, i només gira’t quan et cridi. Pensa en un futur millor, i treballa per aconseguir-lo. Insisteix en que no t’ho mereixes, i aconseguiràs demostrar-ho. Pensa en mi, pensa en qui t’estima. Donam la mà i intentaré ajudar-te, però m’has de prometre que lluitaràs, aquest cop no m’has d’enganyar. Recorda la meva veu abans de dormir, i abriga’t amb ella aquests dies que fa fred. Quan tot es solucioni riurem junts a casa, i ens oblidarem d’aquests moments d’angoixa.
Un pas enrere ni per agafar impuls.
Un petó, cuida’t.

Dies durs

Thursday, November 10th, 2005

Quan les coses no van bé, per molt que vulguis fer veure que no passa res, costa veure que avui no ha plogut, i que fins i tot hi havia moments en què entraven rajos de sol per la finestra de la meva habitació.
De totes maneres, espero que demà no plogui.

Rellotge

Wednesday, November 2nd, 2005

Quan hi han problemes, el temps passa lent, molt lent. Sembla que les agulles de rellotge s’hagin quedat glaçades i que ni tan sols facin l’esforç de moure’s. Et sents frustrat per tot, i no intentes pensar en un altre cosa.
Passa un minut que ha durat com una hora i tu encara estàs igual, sense res. Sembla que el temps vulgui riure de tu una estona i que jugui a veure qui pot més. Però sempre guanya.
Sento com el temps es para. Tinc por.