Archive for September, 2005

Ens ha deixat

Thursday, September 29th, 2005


Avui a les 19.15h una persona ha marxat per sempre, ja no tornarà, ja no pot tornar. El meu tiet ha dit adeu sense adonar-se.
Desde aquí t’envio una abraçada eterna allà on siguis, no t’oblidem.

Esperant

Wednesday, September 28th, 2005

Asseguda esperant que arribés, amb ganes de veure’l. Uns ulls cansats miraven al terra i de la seva boca sortien badalls constantment. Sabia que trigaria, però ella sempre era puntual. De tant en tant aixecava el cap i una mirada fosca buscava la seva silueta entre la gent. Encara no havia arribat.
Estava asseguda en un mur de pedra, els peus li penjaven, els balancejava. Començava a estar nerviosa. Va mirar el rellotge, feia tard.
Un home s’havia apropat al mur, estava recolzat, anava arreglat com si esperés a algú important. Allà tothom esperava a algú.
Ell, seguia sense arribar. Ella més nerviosa que mai, va baixar del mur d’un salt, i es va parar al costat d’aquell home, que també mirava el rellotge.
Va caminar lentament sense saber a on anava, pensava que s’hauria oblidat i que no vindria. S”estava fent tard.
L’home del mur, picà a l’esquena a la dona. Ella es va girar amb cara de decepció. Ell la va abraçar amb totes les seves forces.
– Buscava entre la gent el nen que vaig deixar marxar fa ara 20 anys -.

La dona i el noi

Monday, September 26th, 2005

Un calfred etern sentí per tot el cos en veure aquella dona al terra plorant. S’ho mirava de lluny per no molestar, però ella no feia més que gemegar i deixar anar paraules borroses amb el fil de veu que li quedava. Feia pena, però ningú s’atrevia a apropar-se per ajudar a aquella pobre senyora.
Finalment ell s’apropà, i li estengué la mà sense deixar anar cap paraula. Ella el mirà i li agafà la mà a aquell desconegut que havia sentit compassió, tremolava i no tenia força.
S’aixecà de terra i amb la mà que li quedava s’eixugà les llàgrimes dels ulls.
El noi es sorprengué de la bellesa de la dona a la que havia ajudat, tenia una mirada perduda en un fons blau cel i una cara rodona que parlava per si sola. Unes cames llargues i primes, i uns pits petits, a més d’un cabell negre com el carbó.
Es varen mirar uns segons, ell somrigué innocentment, mentre ella deixava anar la mà del desconegut. Agafà aire per agrair al noi el seu paper, però ell tapà amb un dit els llavis de la dona, i li digué:
– Quan tingui por, espero trobar una dona tan maca com vostè. Avui la tenia, i vés per on ens hem trobat. Gràcies per ser allà quan l’he necessitat. Passi un bon dia. – Va fer un gest amb el cap i va girar cua carrer avall.
La dona, el mirà fins que va desaparèixer. No entenia que acabava de passar, però llavors ja no recordava perquè havia plorat.

Cançons

Saturday, September 24th, 2005

A mi no m’agrada cap estil de música en concret, ni cap grup en concret (digue’m rara), a mi m’agraden cançons sueltes i aquí en teniu algunes de les que ultimament escolto més.
(Primer està l’artista i després el títol de la cançó).

Maroon 5 – This love
Mägo de Oz – Si te vas
Punk Covers – Stand by Me
Els Pets – Pau
Six Pence None The Richer – Don’t Drem it’s Over
Simon and Garfunkel – The sound of silence
Frente – Bizarre Love Triangle
Black Eyed Peas Feat.Justin – Where is the love
El Canto del Loco – Zapatillas
Spook and the Guay – La vida sonora
Blink 182 – Everytime I look for you
James Blunt – You’re Beautiful
Albert Pla – Vida d’un gat
Obrint Pas – La flama
Avril Lavigne – Complicated
Amaral – El universo sobre mi
Lax ‘n’ Busto – Llençat
Daniel Porter – You have a bad day