Archive for the ‘Altres’ Category

Jorge Garcia – Hugo Reyes

Monday, February 18th, 2008

Hugo Reyes

Suposo que hauria de donar alguna mena d’explicació de perquè he abandonat el blog tot aquest temps i que he estat fent i totes aquestes coses, no per la gent que ho llegeixi sinó per mi mateixa, però no, escriuré sobre el que em ve de gust escriure i faré com si res…

Fa ben poc que ha començat la quarta temporada de Lost (Perdidos) i ja era hora perquè després de nou mesos ja tocava. Però ja està, després d’aquest “embaràs” i enmig d’una vaga de guionistes ha sortit el primer capítol d’aquesta temporada que tant esperava. De fet ja van pel tercer (i evidentment ja els he vist tots), i la cosa està bastant interessant. No desvetllaré res per si algú s’anima a veure-la (cosa que recomano a tothom), però el que si diré és que sembla que aquesta temporada el meu personatge preferit (es pot tenir un personatge preferit?) tindrà més protagonisme que abans.

En Hurley o Hugo Reyes m’agrada i no sé per què. Suposo que a part de que m’agrada com ho fa l’actor: Jorge Garcia (tot i que tots els de la sèrie són molt bons), el caràcter d’aquest personatge és genial. És molt bo, un tros de pa.

Doncs res, que fa temps vaig descobrir el seu blog personal i de tant en tant m’hi passo i el llegeixo una mica. El millor de tot són les fotos que penja, que acostumen a ser divertides, i dels textos no m’atreveixo a dir res ja que jo i l’anglès… Pel que tinc entès els de la productora li van cridar l’atenció perquè fa temps va escriure alguna cosa sobre la sèrie on desvetllava alguna coseta que no podia ser així que li van fer eliminar l’article i li van dir que si tornaven a veure alguna cosa similar li tancarien el blog. Així que ja no ha tornat a escriure sobre la sèrie (com a mínim que jo hagi vist).

El blog val la pena així que us deixo l’enllaç per a que qui vulgui hi faci un cop d’ull. (cliqueu aquí)

¿Sabes más que un niño de primaria?

Monday, September 24th, 2007

Fa una estona estava veient a la tele un programa: ¿Sabes más que un niño de primaria?. Quina estafa. Quina presa de pèl. De veritat, han aconseguit posar-me nerviosa.

Les preguntes que feien deien treure-les de llibres de primària (el Ramón García ja se’n ocupava de repetir-ho constantment), jo no ho dubto però vaja, deurien agafar aquelles típiques preguntes que el professor troba totalment irrellevants (o inútils) i es salta. O les típiques preguntes de sota un text o foto o dibuix que amb ell al davant és súper fàcil, ara respondre-la així de cap doncs no.

El més fotut del cas no és que els concursants (tots llicenciats) s’equivoquin amb la resposta. Ni tampoc és el fet a casa (tots hem superat la fase de la primària) també la caguéssim, que va. El més fotut del cas és que els nens aquests que tenen al programa són uns genis, uns déus. No n’han fallat cap! I el fet de que nens que fan 5è responguessin (bé) preguntes de 6è ja era la hòstia en patinet…

De veritat algú es pensa que aquests nens saben tot allò? És que de veritat que m’han posat de mala llet. Es veia un programa tan i tan amanyat! Però vaja, avui a casa em après molt, com per exemple qui va escriure el conte de La lechera, o quin riu passa pel sud de Madrid creuant d’est a oest, o encara millor quin és el significat literal de la paraula fotosíntesi.

I des de quan un mapa del món en pla no és un mapamundi?

Si teniu ganes de posar-vos dels nervis mireu-lo. Si no, no us el recomano en absolut.

Adéu Charlie

Wednesday, June 20th, 2007

Lost

Tinc un trauma… Ja fa més d’un mes que vaig veure l’últim capítol de la tercera temporada de Lost (Perdidos), i el pitjor del cas és que la propera temporada sortirà al febrer del 2008…

L’últim capítol gairebé em va fer plorar! Simplement no pot ser, això no ens ho poden fer… Són nou mesos d’espera! Com tenir un fill!

No sé com cobrir aquest buit que m’ha deixat, no sé… i per cert, Charlie, no ets el meu preferit però em sembla que t’enyoraré…

Charlie

Premeu aquí per escoltar la seva cançó.

La maleta roja (o Tuppersex)

Wednesday, December 13th, 2006

La setmana passada, al local dels castellers, ens van organitzar un Tuppersex (elles li diuen La maleta roja) per les dones. Va estar molt bé, la veritat, he de reconèixer que la feina de la noia/dona que ens va venir a fer la xerrada va ser impressionant, jo seria incapaç.

Ens va treure d’aquella maleta una infinitat de coses, gairebé totes de la marca Kamasutra i Shunga, una passada, en serio, coses que no havia vist a la meva vida. Ens va deixar tastar (sí, sí, tastar perquè algunes es menjaven) un munt de coses: unes pols amb gust a maduixa, uns olis de diversos sabors, una crema amb gust a Petit Suisse (això, evidentment no és el que deia, però per a que us ho imagineu), xocolata desfeta,… I després va treure joguines eròtiques, quines coses!

En serio, la xerrada molt bé, tots els productes de cosmètica ens els deixava tastar o provar, cosa que no pots fer si vas a una botiga, i les joguines eròtiques ens les anàvem passant per veure la vibració, el tamany… Vaja, suposo que us ho podeu imaginar.

Si algú vol saber més mireu aquí.