Archive for the ‘Viatges’ Category

Roma 2009

Friday, January 8th, 2010

Pantheon

Aquest nadal hem anat de viatge a Roma. El resum és el següent:

El millor: La nostra organització. Anàvem amb audio-guies, portàvem guies de conversa, ens planejàvem la ruta de cada dia… Vaja, que anàvem preparats.
El pitjor: La poca informació que et proporcionen els romans. A les parades d’autobús no hi ha el recorregut, els monuments no tenen informació i si la tenen la tenen només en italià (alguns italià i anglès), hi ha molts carrers que no tenen placa amb el seu nom…
El més sorprenent: El Pantheon. L’havia estudiat i per tant sabia moltes coses sobre ell, però no m’imaginava que fos tan gran ni que estigués tan ben conservat. El Colosseu també em va agradar molt, però era tal i com jo me’l imaginava.
El més decepcionant: La Capilla Sixtina. Està bé, però me’l imaginava molt més impressionant i trobo que està molt mal il·luminada i cuidada. Empate amb la pizza.

Total, un bon viatge on m’ho he passat súper bé, però si m’ho he de pagar jo no repetiria (com a mínim fins d’aquí molt de temps). Em quedo amb les coses bones: els monuments, l’organització, el latte macciato, la pasta, l’hotel, els preus (amb alguna excepció) i la companyia. Tot i així segur que em deixo coses…

Àger

Sunday, August 17th, 2008

En una masia prop d’aquest poble he passat aquest cap de setmana. I que bé que m’hi he estat! Han sigut pocs dies però molt ben aprofitats:

Visita a l’hotel abandonat a mig construir, visita pels terrenys del nostre amic, passejadeta per la muntanya, observar (entre núvol i núvol) la lluna amb un telescopi, visita pel poble, visita a la via romana, caminada fins una via ferrada, fer-la (sí, vaig fer una ferrada!), intent de visitar Colobó (ens vam quedar molt a prop) i moltes moltes agulletes i rascades per tot el cos.

He fet un munt de fotos que tinc moltes ganes de penjar així que poc a poc ja aniré penjant-les i explicant una mica més com han anat aquests dies. Però en resum: cap de setmana rural a més no poder i genial en tots els sentits.

La Fatarella

Wednesday, August 13th, 2008

Aquest agost he descobert un poble que està passat l’Ebre: La Fatarella. M’encanta fer fotos als pobles petits, el seu casc antic (que en molts casos és tot el poble) i veure els carrers, les botigues, la gent, les cases, l’esglèsia, l’ajuntament…

Realment no és que ho faci massa, però casualment demà anem de vacances quatre dies a la masia d’uns amics que està perduda pel bosc d’un poble que (pel que m’han dit) és molt petit. No recordo el nom, però a la tornada ja penjaré alguna foto i espero poder donar més informació.

L’home del mercat

Wednesday, March 12th, 2008

L’home i el gos

I com d’especial va ser aquell viatge a Londres amb ell. I com d’especial va ser trobar-se amb gent com aquest home, que mentre col·locava les col-i-flors que venia al mercat de Portobello Road tenia el seu gos pujat com si d’un lloro es tractés.

Algun dia voldré tornar, però de moment m’agradaria conèixer més món. On i quan serà el proper viatge?