Archive for the ‘Castells’ Category

Quatre de vuit amb l’agulla

Sunday, November 9th, 2008

Avui, d’aquí a una estona, pot ser que tornem a fer història. Ho tenim a l’abast, només ho hem de fer realitat. Tinc ganes de celebrar aquest èxit amb tota la colla, aixecar els braços enlaire i cridar ben fort el nom de la nostra colla. Tinc ganes de plorar d’alegria amb tots vosaltres, d’abraçades a tort i a dret, de felicitacions, de petons, de cava… Tinc ganes d’aixecar a la canalla, i otorgar-lis el triomf del castell. Tinc ganes de que el Presi ens digui que a les 18h passaran el video al local. Tinc ganes de que tot surti bé d’una vegada, perquè de veritat que som uns desgraciats.

Així que espero que els nervis que tinc ara recòrrent el meu cos i els nervis que suposo deu tenir tothom, es quedin a casa i que un cop a plaça tots estiguem pel que hem d’estar que és el quatre de vuit amb l’agulla. Ànims colla, que la mala sort no pot durar sempre… i d’entrada sembla que avui, com a mínim, no plou!

Actuació a la plaça Valentí Almirall (al barri del Clot de Barcelona), a les 12h del migdia.

Primer pilar de 6 descarregat

Tuesday, October 28th, 2008

Molt més del que jo mai m’hagués pogut imaginar… Un somni fet realitat. Quants cops havia pensat en aquest moment? Quantes vegades m’havia imaginat celebrant aquest castell? Va arribar el dia i no va ser com m’havia imaginat, va ser millor. Les llàgrimes van inundar la meva cara i, abraçada al President, no deixava de rebre felicitacions. Sempre recordaré aquell moment, el moment en que el castell deixava de ser carregat per a ser descarregat. El castell impossible, aquell que Barcelona mai no ha tingut i que ara té, el castell més fràgil, el castell que necessita més hores, el castell que menys persones fan… Sí, aquest castell ja és nostre; de tots.

Foto: Primer pilar de 6 descarregat pels Castellers de Barcelona, el diumenge 26 d’Octubre de 2008 a Molins de Rei.

Mercenaris 2008

Saturday, September 13th, 2008

Estem a pràcticament una setmana de l’actuació gran de la Mercè. Tinc moltes esperances; les tinc tot i que el dia de la Diada de Catalunya les coses se’ns van torçar. Però tinc la sensació que per la Mercè tot ens anirà bé. Així que ara a treballar com mai. Hem de ser-hi tots (i hi serem) i necessitem que tota Barcelona estigui amb nosaltres. Necessitem el vostre suport, i si ens el doneu estic segura de que farem grans castells. Visca la colla de la ciutat!

(Deixo aquí un enllaç per a que us mireu la web i si pot ser us apunteu per a venir a donar-nos suport per aquesta gran actuació. Si no mireu el Tràiler que de veritat val la pena).

Recollint els fruits

Thursday, June 19th, 2008

Abans de pujar

Abrázame con todas tus fuerzas. Abrázame. Y luego llora conmigo, pero de alegría.